In de blog van 9 mei waren we enthousiast over Lars. Een gezond kind. En het stond er als de normaalste zaak van de wereld. Vandaag horen we bij terugkomst van Samos dat het niet goed gaat met Lars. Stuipjes. En men weet nog niet waar het vandaan komt. Een knagend gevoel van onzekerheid dwaalt door onze hoofden. We merken dat de roze wolk ook af en toe verbleekt. Dit is zo’n moment. Hoe vanzelfsprekend is een gezond kind? We hopen met DaniĆ«lle en Raymond mee dat er snel iets duidelijk zal worden.

2 Replies to “Een gezond kind…”

  1. Drie weken later blijkt gelukkig dat we ons geen zorgen hoeven maken om de stuipjes van Lars. Hij zal er waarschijnlijk gewoon overheen groeien.

  2. Hoi Mette,

    Hier ben ik je grote neef Lars.
    Inmiddels gaat alles prima met me! Ik woog van de week al 6.5 kilo en ben al 61.5 cm groot! Als je veel melk drinkt en lekker veel slaapt ben jij dat ook voordat je het weet.
    Van de “stuipjes” heb ik geen last meer ik ben ze vergroeid wat de dokter al zei dat dat waarschijnlijk ging gebeuren. Gelukkig maar.
    Ik kom je snel weer bezoeken want vindt het erg leuk om jou te bewonderen. Ik lach ook al naar je en af en toe praat ik met je, tis gezellig samen met jou!!
    Ik ga weer lekker verder slapen.
    Groetjes Lars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.