Hallo allemaal. Nou zeg, dat was me de nacht wel zeg! In alle boekjes die mijn ouders gelezen hebben, staat dat ik om de ongeveer 3 uur moet eten. En soms vaker. Ik vind de melk van mama echt heel erg lekker. Dus ik heb me gisteravond bedacht dat ik eigenlijk wel een estafette kon starten. Dus vanaf 20.00 uur, toen Gisela vertrok, ben ik tot half een bezig geweest om te eten, te poepen, te huilen om een schone luier, weer te vragen om de borst, te huilen voor een boer, te huilen voor mijn luier en dan weer krijsen om meer eten. Ze waren best druk met me. Als ik ook maar 1 kik geef, dan zijn ze er voor me. Dat voelt heerlijk vertrouwd.

Papa is wel erg moe. Hij komt er iedere nacht voor me uit als ik een schone luier wil en dat is best vaak bij mij. Vannacht schrok ik ook erg van mama. Zij wilde lief doen voor papa en ging met mij op de bank in de woonkamer, zodat ik huilend mijn papa niet wakker zou maken. Die sliep ondertussen best diep!

Maar toen mama overeind wilde ging dat dus helemaal niet meer. Mama heeft soms veel pijn van de hechtingen en van de blauwe plekken. Ze bleef papa maar roepen. En die bleef maar slapen. Mama raakte zelfs een beetje overstuur en toen ze nog 1 keer hard riep werd papa gelukkig wel wakker. Daarna hebben ze me in mijn wiegje gelegd en heb ik mezelf de rest van de nacht maar stil gehouden. Konden mijn papa en mama ook even lekker slapen. Dat konden ze wel gebruiken!

In de boxOh ja Gisela. Wat een mooie box heb ik van je gehad. Dank je wel hoor. Daar kan ik binnenkort vast in spelen met al het leuke speelgoed dat ik gehad heb. Ik ben net alvast in de box gekropen om te voelen hoe het ligt. Het kleed van oma Margo is prachtig en past precies. Daar ben ik ook apetrots op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.