Hallo lieve allemaal,

Leuk zeg, gisteren heb ik voor het eerst mijn opa’s en oma’s gezien. Die waren op bezoek en hebben mij en mijn papa en mama al heel erg verwend. 10 dagen manden, luiertaart en van overgrootopa en -oma bestek. Nou, als ik dat eerder geweten had… 😉 Nee hoor, eerst hou ik nog even bij de borst van mijn mama. Lekker spul hoor!

Mijn neefje Lars was er ook met zijn vader en moeder. Straks komt mijn grote nicht Imke langs met haar papa en mama. Het is wel een drukte en een gedoe hoor, al dat bezoek. Dat wil ik wel een beetje gaan spreiden, want anders kom ik niet aan mijn rust toe! Al die telefoontjes steeds. Ik had niet gedacht dat mama ze zou laten rinkelen, maar soms is het echt even te gek met al die liefbedoelde aandacht. Dan neemt ze even niet op. Ze belt vast wel een keertje terug moet je maar denken.

Ook even een dankjewel aan iedereen die al een kaartje stuurde: Adrienne, Erwin, Marijn, Stijn en Tijmen, Bep en Jaap, Chantal, Harm, Floor en Michelle, Jan, Vivian en Laurens. En aan Hans die de kaartjes bezorgde. Zien er mooi uit zeg!

Oh ja, Marijn, Stijn en Tijmen, je kunt later inderdaad gourmetten met Mette! Dat lijkt me fijn met Stijn en Marijn. En op Tijmen wist ik zo snel niets te rijmen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.