Gisteren waren Ron, Maarten, Marieke en Hugo op bezoek. Culiclub kortom. Dadels met spek, gegrilde groenten met garnalen en inktvis, en rode mul met rozemarijn en olijftomatensalade. We hebben gesmuld en het was verwennerij. Dominique was gedispenseerd met de bevalling van Iris. Daar gaan wij binnenkort graag beschuit met muisjes eten!

Mette is deze middag ook rijkelijk verwend. Een koeienbadjas (op de groei – foto volgt), rupsjenooitgenoegpuzzel, platvoetenrammelaar, dikkiedikhandpop en een doehetzelfvoetofhandgipsafdruksetje. We hadden ook kunnen scrabblen!

In de draagdoekHet meeste wordt Mette nog verwend wanneer ze in de draagdoek mag. Voor ons is dat ideaal omdat we dan onze handen vrij hebben en wat meer mobiel zijn. Voor Mette is de geborgenheid en de warmte vooral favoriet. Zaterdag een rondje over de markt. In de zon, veilig uit de wind en we scoren veel glimlachende passanten die vertederd raken door de aanblik van een klein handje vanonder de draagdoek…

We worden vervolgens door Mette thuis al krijsend en gillend uitgemaakt voor beulen en kindermishandelaars wanneer we haar vervolgens vanuit de draagdoek weer in haar koude bedje leggen… Vijf minuten later slaapt ze weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.