Deze week verscheen in de media het bericht dat de Schone Kleren Campagne Prénatal oproept om haar arbeiders in Azië (en met name Bangladesh) een eerlijker loon te betalen voor de werkzaamheden die ze verrichten. Op de website is te zien dat Prénatal op een aantal punten fors tekort schiet:

  • Prénatal legt medewerkers onhaalbare hoge targets op.
  • Prénatal betaalt vrouwen minder dan mannen voor hetzelfde werk.
  • Prénatal betaalt lonen die te laag zijn om van rond te komen en waardig van te leven.

Ik heb Prenatal vandaag per e-mail gevraagd om maatregelen te nemen zoals die door SKC worden voorgesteld. Tot het moment dat ik een reactie van Prenatal heb ontvangen roep ik jullie allemaal op om voorlopig geen aankopen bij Prenatal te doen.

2 Replies to “Prénatal, dat doe je toch niet!?”

  1. Hoi Marco en Juliette,

    Nog van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!! Een mooi kindje zo te zien op de foto’s. Erg leuk idee zo’n website! (Ik kreeg het adres van Afke)
    Geniet van haar!

    groetjes Willemijne

  2. Hoi Mette,

    Hier je grote neef Lars. Jammer zeg dat jij niet meer naar de Prenatal gaat. Maar als je nou nog kadobonnen hebt liggen of krijgt en je weet er geen raad mee, nou dan wil ik ze wel graag hebben hoor! Ik heb er hele leuke spulletjes gezien.
    Hoe gaat het verder met je, ik heb je al lang niet meer gezien. Wanneer kom je een keertje op bezoek, lijkt me gezellig samen in de box spelen.
    Met mij gaat alles verder goed volgende week dinsdag krijg ik mijn 3e inenting. Ach ja niet zo leuk moet altijd ff huilen maar gelukkig ben ik er niet ziek van.
    O, ja ik krijg sinds 1,5 week ook al fruit, lekker dat dat is zeg! Echt smullen!
    Ik hoop je snel weer een keer te zien.
    Groetjes Lars en ook van mijn papa en mama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.