Het is zaterdagochtend en ik word rond zessen wakker. Het komt me over alsof Mette vannacht niet geweest is voor een voeding. Soms gebeurt het dat Juliette ‘s nachts voedt en dat ik daar doorheen slaap. Vaak word ik wel half slaperig wakker en kijk even mee naar een half slaperig meisje dat zich laaft aan mama’s borst. “Vannacht dus niet?” vraag ik aan Juliette die nog half in dromenland verkeert.

Juliette murmelt dat Mette inderdaad nog niet geweest is. Dat betekent dus dat ze haar eerste nacht doorgeslapen heeft! Met komende week de eerste werkdag voor Juliette voor de boeg verheugen we ons voorzichtig op dit patroon. Het zou Juliette een stuk meer rust en daarmee een betere basis bieden om weer aan het werk te gaan.

One Reply to “Ze slaapt door!”

  1. De laatste twee berichten net gelezen. Het “heel erg au”stukje is zeker schrikken Marco! Ik vind het ontroerend zoals jullie samen voor de kleine Mette zorgen, elkaar kunnen troosten maar ook uitbundig plezier hebben of glimlachen. Nu ze ‘s avonds doorslaapt, wie weet bevalt het haar….Het gaat toch super goed met jullie mooie, lieve meisje! Kusje oma margo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.