Eerder schreven we al over de fitnessruimte die we af en toe inrichten voor Mette. Om haar te stimuleren ook meer naar rechts te kijken (handig voor later op de fiets in Rotterdam) heeft ze oefeningen van de fysiotherapeut Petra. We leggen haar daarbij op haar buik en prikkelen haar om omhoog en naar rechts te kijken. Onze trucs door koerend en kirrend te roepen of met een belletje te rammelen blijken aan inflatie onderhevig (ook al!) en werken niet meer…

Zeker als ze moe is, geeft Mette rap en duidelijk aan niet van plan te zijn op of om te kijken. Soms huilend en vaak demonstratief legt ze haar hoofd plat op het kussen waar ze op ligt. Maar, we hebben sinds kort de arbeidsvitaminen ontdekt! Door de muziekdoos met draaiende poppetjes aan te zetten is ze reuze gebiologeerd. Iedere vermoeidheid verdwijnt en tot het muziekdoosje zwijgt zet ze zich voor de volle 100% in om het onrustige schouwspul en dreinerige deuntje te kunnen volgen.

One Reply to “Arbeidsvitaminen”

  1. he Mette!!

    Wat ben je heerlijk eigenwijs…. en wat fijn dat het muziekdoosje in goede aarde valt. En dat, terwijl ie behoorlijk roze is, vast niet helemaal papa en mama’s kleur, maar jij weet wel wat mooi is he? hahaha.
    Veel plezier ermee en hopelijk tot snel!
    Liefs Wiets en Rut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.