Ja, vandaag gaat het over kool in al zijn facetten.

  • Eerst maar over Mette. Die groeit als kool. Waar baby’s normaal in 10 dagen aan het oorspronkelijke geboortegewicht horen te zitten, woog Mette gisteren al ruim 3800 gram en vandaag 4040. Ze doet het dus goed. Alle voeding blijft zo’n beetje binnen. We zijn apetrots. Het is een verademing te merken dat de borstvoeding mijn twee vrouwen zo goed afgaat!
  • Dan de witte kool die de afgelopen dagen de stuwing bij Juliette verlichtte. Een beproefd recept uit de kraamzorg en een ontzettend sexy gezicht om Juliettes boezem gelardeerd te zien met koolbladeren…
  • Koel? Het wordt vandaag tropisch warm. Alle reden om Mette lekker bloot op ons lijf te hebben liggen. Ze heeft er nog weinig last van. De fan blaast heel wat verkoelende wind over het kraambed van Juliette en het is een extra reden om ons koest te houden!
  • Cool… tsja. Het hebben van zo’n klein meisje is cool. Ik sprak deze ochtend Machiel in Vietnam en die stelde een prachtige vraag: Kun je benoemen wat er ‘zo groots is’ dat er veranderd is. Een vraag die in 1000 woorden amper uit te leggen is. Volgens mij is de ‘verbondenheid in zeeën van pure liefde’ de beste samenvatting. Vet cool gewoon!

One Reply to “Kool – kool – koel – cool…”

  1. Beste Mette,

    Ik heb erg veel bewondering voor je moeder. Om het half uur voeden is echt erg veel. Geen wonder dat je zo snel weer op gewicht bent…. Ik hoop voor je moeder dat je snel wat gas terug neemt, zodat er ook voldoende tijd is voor rust en herstel.

    Veel liefs van je tante Meinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.