We hebben onlangs de grote grijze tv van Han en Margo haaks aan het voeteind van de bank  geplaatst. ‘s Avonds lui onderuit voor de tv… Deze ochtend doet de ochtendzon hard haar best de woonkamer in lentesferen te brengen. De lichtval maakt dat in het glas van de tv een goede afspiegeling te zien is van wat er gebeurt.

Terwijl Mette op mijn schoot de fles van 11.00 uur krijgt verstart haar blik plots. Ze wil zich oprichten en in plaats van de gebruikelijke boer verschijnt er nu een geïnteresseerde glimlach recht vooruit. In het beeldscherm van de tv ziet ze overduidelijk haar spiegelbeeld. En dat interacteert net zo hard met Mette als Mette met haar spiegelbeeld. De fles die op 30 cm voor haar hangt in mijn hand, is dus ook te zien in de tv. Nadat de focus van de fles op de tv weer verlegd is naar de fysiek werkelijk aanwezige fles schiet ze in haar reflex: mond vooruit en reikhalzen naar de speen!

We kunnen verder. Zodra de fles helemaal leeg is, gaat deze aflevering verder. Ze heeft dikke pret met het zien van haar vriendinnetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.